Om te spelen in de kinderkamer of voor vochtig, permanent gebruik in keuken en badkamer: Een designbedekking van wineo kunt u veelzijdig in het hele huis gebruiken. Door zijn elastisch oppervlak dempt hij de loopgeluiden en beschermt hij gewrichten, gelijktijdig is hij heerlijk voetwarm en is daarmee uitstekend geschikt voor woonruimtes.

En ook in veel gebruikte openbare zones zoals in de winkelconstructie, hotels en luchthavens worden hun designbedekkingen graag en dikwijls gebruikt. Geen wonder, ze zijn immers extreem krachtig, ongevoelig en kunnen wonderbaarlijk eenvoudig gereinigd worden. Dankzij hun diverse gebruiksklassen vervullen ze overal perfect hun doel.

Designbedekkingen van wineo onderscheiden zich bovendien door hun probleemloos gebruik. Door hun geringe opbouwhoogte zijn ze perfect voor een renovatie en kunnen stevig gelijmd of vlottend geïnstalleerd worden: door innovatieve Connect-techniek, alleen van wineo – zonder lijm, eenvoudig, zuiver en snel, ook voor niet geoefende doe-het-zelvers.

Onze designvloeren zijn echter niet alleen zeer functioneel, maar ook optisch een echte blikvanger. De verschillende hout- en steenstructuren, van exotisch tot edel of modern, zien er bedrieglijk echt uit en scheppen exact de atmosfeer die u voor uw ruimtes zoekt. Natuurlijk in de beproefde wineo-kwaliteit