Bed & Bad textiel

Onze bad & bad textiel bestaat uit de collectie van het merk Vandyck en van de luxe lijn Heckett & Lane. Elk seizoen passen wij onze collectie aan op het gebied van dekbedovertrekken, spreien, badjassen, handdoeken, gastendoeken etc. Het is mogelijk om dekbedden en kussens bij ons te bestellen. Meer informatie hierover? Kom dan bij ons langs en vraag ons om advies.

Vandyck;

Vandyck is een Nederlands bed- en badmodemerk. Het 92-jaar oude familiebedrijf is in 1923 opgericht door
Cornelis van Dijk en wordt nu geleid door de derde en vierde generatie. Het merk is wereldwijd verkrijgbaar en
toonaangevend met haar uitgebreide collectie bedmode, badgoed, dekbedden en kussens.

Vandyck inspireert met haar originele en creatieve vertaling van de catwalk naar de slaapkamer en de badkamer.
Niet alleen high fashion designs, maar ook tijdloze, pure producten zijn kenmerkend voor Vandyck. Dit alles
gemaakt van zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige, natuurlijke materialen. De collectie (dons)dekbedden en
kussens onderscheidt zich door innovatie en hoge kwaliteitseisen.

Bij Heckett & Lane draait alles om lekker en comfortabel slapen. Daarom maken zij al meer dan 20 jaar met veel aandacht voor detail een uitgebreid assortiment hoogwaardige dekbedden, kussens en bedlinnen. Je goed voelen en heerlijk uitgerust aan een nieuwe dag kunnen beginnen: dat is haar uiteindelijke doel.

In de afgelopen jaren hebben zij veel kennis opgedaan en gevoel ontwikkeld voor de beste en mooiste materialen en stoffen. Maar wat hun echt uniek maakt is haar eigen team van toegewijde designers. Zij zijn continu op zoek naar de laatste trends en reizen hiervoor de hele wereld over.

Tijdens die reizen laten haar designers zich graag verbazen en verrassen door de kleuren, geuren en smaken van de landen waar zij komen. Ze laten zich inspireren door de flora en fauna, de architectuur, het straat- en uitgaansleven, de muziek en de totale atmosfeer van hun bestemmingen.

Eenmaal thuis is het altijd weer de uitdaging om de vertaalslag te maken naar opvallende en unieke designs die haar bedlinnen gaan sieren. Designs die je nergens anders ziet en die de sfeer van een verre bestemming of een levensstijl weerspiegelen en in je slaapkamer brengen.

De ontwerpen kunnen rijk gekleurd zijn, overdadig en uitbundig. Maar ook ingetogen en rustgevend. Stijlvol en eigentijds, of juist heel authentiek en altijd gebaseerd op de inspirerende werkelijkheid.

Om die reden noemen zij haar collecties ‘Inspiring bedlinen’. Stuk voor stuk zijn het collecties waarmee ze hopen een stukje van haar inspiratie op u over te brengen.? Inspiratie om uw eigen slaapkamer die touch te geven die ervoor zorgt dat het die ene unieke plek in huis wordt waar je heerlijk tot rust komt. Omdat het er zo goed uitziet, zo goed voelt, omdat je het er eenvoudig heerlijk vindt.