Woonaccessoires

Woonaccessoires heeft niet een directe functie in de woonruimte. Het is meer een manier om een persoonlijke smaak te uiten. Met de hedendaagse woonaccessoires welke eenvoudig is aan te passen door het vervangen of aan te passen, creëer je een eigen sfeerbeeld in elke ruimte. Zo kan je binnen de grenzen van je budget en smaak je bepaalde ruimte voorzien van eigen stijl, die zonder veel moeite aan seizoenen of trends kan worden aangepast.

Nieuw in ons assortiment  zijn:

betaalbare  strakke lounge- banken met geweldige zit welke door zijn vele afmetingen, kleuren en mogelijkheden zelf je eigen loungehoek kan creëren.

Eetkamer tafels van oud gerecycled Indonesisch teakhout. Originele oude houten woningen worden afgebroken. De bewoners krijgt hiervoor een vergoeding om een nieuw stenen woning te kunnen herbouwen. De oude balken, wanden en vloerdelen worden hergebruikt om tafels, stoelen en bankjes van te maken. deze meubels zijn gemaakt van origineel massief teakhout welke onbehandeld zijn. U kunt dit zo laten om een mooi doorleefde tafel te creëren of u kunt het behandelen met een matte polish voor de “nieuwe” look te behouden. De tafels kunnen makkelijk gecombineerd worden met o.a. lederen stoelen (met of zonder armleggers) of lederen/stoffen eetkamer banken.  Tafels zijn in diverse breedte`s en lengte`s te verkrijgen met stalen of houten blokpoten recht of gekruist. De kleinere stukken houten deeltjes die overblijven worden gebruikt voor houten wandpanelen. deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleur stellingen en uitvoeringen.

Lederen fauteuils met een heerlijke zit om lekker weg te dromen in een heerlijk spannend roman of het voeren van “sterke” verhalen met een glas wijn voor de lange avonden.

“Bont”kleden waaronder je kan wegstoppen tijdens de koude winter avonden of te gebruiken als decoratief of als sprei.

Onze nieuwe collectie lichtbronnen zijn sfeerbepalend en verkrijgbaar in verschillende modellen.  Elke lichtbron is handgemaakt dus origineel en uniek. Als los exemplaar zijn ze al een eyecatcher, in combinatie een prachtig geheel. de collectie zorgt voor een sfeervolle toevoeging aan ieder interieur. De lampen zijn uitstekend geschikt om te dimmen. Zo creëer je in een handomdraai de juiste stemming.