stel Uw eigen Botanic Jaloezie Bamboe Jaloezie 50mm  samen.    Verkrijgbaar in 11 kleuren met ladderband of ladderkoord.

t/m eind 2019 voor € 150.00 p/m²

Bedien Uw raambekleding op afstand. Unieke aktie tot eind 2019. Een oplaadbare batterijpack en motor voor maar €165.00

Wanneer men denkt aan bediening van raamdecoratie wordt direct gedacht aan koord- of ketting. Maak het je makkelijk en meer comfortabeler. Voor alle types raamdecoratie bestaat er een elektrische bediening. Het is nu ook prijs technisch zeer toegankelijk geworden. Hieronder kan je 5 redenen vinden om je raamdecoratie te motoriseren.

Optimaal comfort

Met één druk op de knop van je afstandsbediening, tablet of smartphone bedien je jouw raamdecoratie. Een maximaal gevoel van comfort en luxe.

Geniet van stille momenten

De nieuwe gemotoriseerde systemen zijn speciaal ontwikkeld voor het geruisloos open- en dichtgaan van jouw raamdecoratie. Geniet ongestoord van de rust in jouw huis.

Energie besparing

Dankzij de zonsensoren wordt je slimme elektrische raamdecoratie automatisch afgestemd op de omstandigheden buiten. Hierdoor bespaar je energie. Bovendien beschermt het jouw interieur tegen zonlicht.

Een interieur dat past bij jouw persoonlijkheid

Speel met de natuurlijke lichtinval en creëer jouw eigen sferen van privacy, stilte en rust.

Meer veiligheid

Door gebruik te maken van scenario’s ziet het huis er altijd bewoond uit, ook als er niemand thuis is. Je kan dit eenvoudig programmeren via je afstandsbediening of smartphone. Een veilig gevoel! Bovendien door te kiezen voor elektrische raamdecoratie voorkom je alle risico’s van loshangende koordjes en lussen die gevaarlijk kunnen zijn voor kleine kinderen.

aanbieding geldig op doupli shades (duette)