actie:  20% korting

op houten of aluminium jaloezieën van DIB Blinds in de maand April en Mei

Is uw interieur klaar voor de lente? De eerste zonnestralen proberen straks weer bij u binnen te komen. Met horizontale jaloezieën van DIB blinds kunt u optimaal spelen met licht; u bepaalt op elk moment precies hoeveel licht u binnen krijgt. Wilt u straks in de zomer de felle zon en de warmte buiten houden? Met DIB blinds jaloezieën houden we de zon tegen en helpen uw huis koel te houden en sfeer te creëren.

DIB blinds jaloezieën bieden u bovendien de kans om verschillende elementen in uw inrichting samen te brengen. Kiest u voor wit, zwart, een mooie grijstint of wellicht een sprekende kleur om de perfecte mix te creëren tussen interieur en raamdecoratie? Hoe dan ook: laat de lentezon maar komen!

 

Kortgeleden lanceerde DIB blinds als een van de eerste in Nederland jaloezieën met een ladderband van slechts 1 cm breed. ( zie foto 3)Deze slanke ladderband biedt een fraaie afwerking, onttrekt de koordgaten aan het zicht en is nóg subtieler dan de ladderbanden van 2,5 en 3,8 cm.

Ladderkoord of ladderband?

U heeft mooie jaloezieën gevonden die helemaal uw stijl zijn. Maar kiest u voor ladderkoord, of ladderband?

Het voornaamste verschil zit hem erin dat bij ladderkoord de gaatjes in de jaloezieën (waar de koorden doorheen lopen) zichtbaar zijn, waardoor er wat licht door komt. Ladderband onttrekt deze gaatjes aan het zicht.

Hoewel we sinds kort beschikken over ladderband vanaf 1 centimeter dik, valt ladderband altijd meer op dan ladderkoord. Wel geeft ladderband u veel meer mogelijkheden om uw jaloezieën perfect te matchen met uw interieur. Het is immers in verschillende dikten én kleuren te krijgen. Daarnaast vinden veel mensen dat jaloezieën met ladderband nóg stijlvoller zijn en meer afgewerkt ogen.

Witte houten jaloezieën worden op dit moment het meest verkocht, omdat ze in nagenoeg elk huis passen en omdat wit een lichte tint is, die bijdraagt aan een gevoel van ruimte en licht. Kiest u voor ladderkoord, dan kiest u voor een maximaal rustig beeld en een maximale hoeveelheid licht. Wilt u net iets meer doen met uw interieur, dan kunt u mooi spelen met gekleurd ladderband of  koord. Kies een kleur die al in uw interieur aanwezig is en voilà, u heeft een licht raamoppervlak dat mooi is afgewerkt en een volledige match met Uw omgeving.

Drie tips van onze stylisten:
1. Heeft u bijv. een grijze muur? Denk dan eens aan witte jaloezieën met een grijze ladderband of koord. Zeer stijlvol!
2. Voorzie zwarte bamboe jaloezieën van een groene ladderband. Zeer chique!
3. Ladderbanden zijn in diverse kleuren en breedtes te verkrijgen. namelijk ladderband van slechts 1 cm breed “ Superstrak en subtiel!”25mm en 38mmbreed

 

Heeft u grote en/of  brede raampartijen in uw woning? DIB blinds introduceert brede houten jaloezieën in vele kleuren met als één van de eerste leveranciers in Nederland horizontale bamboo jaloezieën tot 295cm breed in 4 kleuren (Wit, Zwart, Parelwit en Antraciet) . Tot 243cm in meerdere DIB kleuren.

Dus: speel met het licht en maak uw interieur knus en sfeervol met bamboo jaloezieën van DIB blinds.

Met één eenvoudige beweging stelt u de lichtinval én de mate van privacy geheel naar wens af. Onze bamboo jaloezieën zijn licht, duurzaam en verkrijgbaar in twaalf stijlvolle kleuren.

DIB Blinds: Hollands A- kwaliteit met stevige garantie,

DIBblinds
DIB blinds ladderkoord
DIB Blinds Bamboo 65mm
DIB Blinds Authentic wood