Belakos heeft sinds de oprichting in 1960 niet stil gezeten. Ze zijn continue bezig geweest met aanpassingen aan technologische ontwikkelingen, de groei en wensen van hun klanten.
In 2009 behaalt Belakos dan ook het ISO9001 certificaat.

Tot op heden heeft Belakos Carpets nog steeds een duidelijke en stevige marktpositie in zowel Nederland als in het buitenland. Het succes dat inherent is aan deze marktpositie is te danken aan de duidelijk marktsegmentatie, de unieke service, en de inzet en toewijding van familie en personeel. Belakos produceert en levert kwalitatief hoogwaardig tapijt, dat aansluit bij de laatste trends,  aan de woning- en projectmarkt in binnen- en buitenland. Zij streven naar tevreden relaties en eindgebruikers. Ze zijn zich ervan bewust dat de organisatie, producten en service betrouwbaar moeten blijven. Daarom werken ze continu aan verbetering van al deze facetten.

De producten van Belakos geeft warmte, comfort en karakter aan elk huis. Omdat het een grote oppervlakte bedekt, is de vloer de basis van de inrichting en een belangrijk middel om een eigen sfeer te creëren. Met de variatie in structuur, materiaal en kleur is er voor elke ruimte wel een passend tapijt te vinden.

Tapijten met Silvercare® biedt een natuurlijke bescherming tegen bacteriën en huisstofmijt. Lees hier meer over bij astma en allergieën.

Het is fijn om `s avonds lekker thuis te komen, schoenen uit en lekker wegzakken in een heerlijk zacht en warm tapijt. Tapijt kies je niet alleen voor het comfortabele, maar ook voor een ultieme geluidsisolatie. De kamer klinkt minder hol wanneer deze is aangekleed met tapijt of een groot karpet.

Daarnaast is tapijt veilig voor kleine kinderen die de handen en knieën beschermt wanneer ze aan het spelen zij en voor oudere mensen om uitglijden tegen te gaan.

De eindeloze combinatie met ruime variatie in structuur, materiaal en kleur biedt Belakos met tapijt de juiste karakter voor elk huis.