DESSO Tapijt is een grote Europese fabrikant van tapijt, duurzaam en van hoge kwaliteit, voor commercieel en particulier gebruik. Zij hebben een rijke traditie in de productie van consument tapijten voor het topsegment op de markt dat wordt verkocht in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk.

De filosofie achter Desso is om innovatieve producten te blijven produceren die wat betreft kwaliteit en duurzaamheid tot de beste horen.
Desso werkt met producten welke biologisch afbreekbaar zijn, zodat ze in zowel de biologische als de technische cyclus opnieuw gebruikt kunnen worden voor nieuwe producten (up-cycling). De samenwerking met architecten, eigen ontwerpers en projectontwikkelaars zijn specifiek verantwoordelijk voor de aankoopbeslissingen.

Desso tapijt wordt al sinds jaar en dag geassocieerd met een gevoel van warmte, luxe en weelderigheid. Niets zo behaaglijk aan blote voeten als een zacht tapijt.
Naast de voordelen van tapijt, is er nog een aantal pluspunten van DESSO tapijt te benoemen ten opzichte van harde vloeren. Sommigen zijn u waarschijnlijk al bekend, maar heeft u al gedacht aan energiebesparing of gezondheid?

Lees hier meer over bij astma/allergieën.