Met onze gehele kamerbreed tapijt collectie kunnen we een karpet laten maken in elk gewenste maat en afwerking afgestemd op Uw huidige inrichting. Met de hedendaagse technieken kunnen verschillende randafwerkingen toegepast worden zoals het volume karpet, blind banderen, het al oude festonneren, banderen met leder, katoen, leatherlook en tot het maken van zelfklevende traptrede`s.

Volume karpet;             het tapijt wordt rondom omgeslagen en de onderzijde wordt opgevuld met een speciaal  antislip ondertapijt. Deze wijze van afwerking geeft een heerlijk dik karpet met extra volume en geeft Uw karpet een volle touch. Deze luxueuze afwerking geeft een zeer comfortabele en warme uitstraling.

Blind op volume;           met deze techniek kunnen alle tapijtsoorten gebruikt worden voor het maken van een volume karpet. Het tapijt wordt rondom blind gebandeerd en tevens ingelegd met een vernieuwend, hoogwaardig antislip ondertapijt.

Blind banderen;            het karpet wordt voorzien van een subtiele, bijpassende kleur band die nauwelijks zichtbaar is. Vandaar de term “blind banderen”. Dit resulteert in een luxe en duurzame afwerking.

Festonneren;                festonneren is de traditionele afwerking van vloerkleden. De randen van het karpet wordt afgewerkt met een bijpassende kleur garen.

Banderen;                    het karpet kan worden voorzien van diverse soorten band, zoals bijvoorbeeld een zeer luxe lederen, leatherlook, suède of katoenen band. De randen van suède en leder worden onzichtbaar gestikt en met een speciaal materiaal opgevuld. Katoenen banden zijn 6-8 cm zichtbaar. Van de suède band is 7cm in zicht. Leder en leatherlook heeft een zichtzijde van 6 cm.

Een karpet is altijd passend. Of je nu een klassiek of een modern interieur hebt, het blijft persoonlijk. Door een Vloerkleed op Maat (desso) toe te passen als wooneiland wordt je zithoek of eetkamer een eenheid. Je verbindt verschillende meubelen – de bank, salontafel en het dressoir – tot een comfortabel geheel. Bovendien vormt het een mooi contrast met de harde vloer, en wordt de ruimte er letterlijk en figuurlijk zachter van. Hoe groter het kleed, des te groter het gevoel van comfort. Onze vloerkleden zijn op elke maat en naar eigen wens te maken, dus aan te passen aan elke ruimte! Speel met de afmeting, de kleur van het tapijt en de verschillende soorten en kleuren afwerkingen.

Zie voorbeelden hieronder.

Voor

Na