Pure biedt een groot assortiment van zeer hoogwaardige verfproducten, gemaakt met de nieuwste verftechnologieën en met minder oplosmiddelen. De Pure lakken zijn watergedragen.  Pure muurverven Extra-, Zijdemat en Kalkmat zijn (nagenoeg) vrij van oplosmiddelen en veeg/schrobvast. Een nieuwe en unieke kwaliteit voor dit soort verven. Bij gebruik zal je merken dat de verf eenvoudig te verwerken is, uitstekend dekt en een mooie strakke eindlaag geeft. De verf is geurarm en droogt snel, zo kan je al snel van het perfecte eindresultaat genieten.

PURE verf staat garant voor topkwaliteit verf, van de allernieuwste generatie. Het assortiment bestaat uit verschillende lakverven en een drietal muurverven. Uiteraard exact op kleur gemaakt. Eenmaal met PURE gewerkt, is verdere uitleg over de uitzonderlijke kwaliteit vaak overbodig. Dat is wat PURE al sinds de introductie steeds weer van haar klanten vernemen. Het assortiment lakverven is enkel en alleen leverbaar op waterbasis. Écht van deze tijd dus… Het grote verschil met de waterbasisverven van de eerdere generaties, is de verwerkbaarheid. PURE is namelijk wél goed verwerkbaar!

Lakverven van deze tijd

Bij de lakverven heeft U de keuze uit 3 glansgraden. Mat (helemaal zonder glans), zijdeglans en hoogglans. Alle drie deze soorten zijn leverbaar in halve- en hele liters en zoals eerder gezegd; ze zijn perfect verwerkbaar. Een glad eindresultaat, geen last van huidvetten die op de verf inwerken en in iedere gewenste kleur te maken.

Unieke muurverven

De muurverven zijn minimaal net zo bijzonder. Ten eerste de meest voorkomende; Extra mat. Deze zeer matte kwaliteit latex is heel veel minder kwetsbaar dan zijn voorgangers. U kent het vast wel; U raakt per ongeluk (bijvoorbeeld met uw horloge) de muur en direct ontstaat er een glimmende streep. Of na het verwijderen van een vlek op de muurverf, houdt U een prachtige glimmende plek over. Dit zal U niet gebeuren met extra matte muurverf van PURE. De hoge hoeveelheid bindmiddel in deze latex, voorkomt dat U de verf ‘beschadigd’. En dit heeft direct als resultaat, dat de muurverf niet gaat glimmen. Daarnaast is de hechting bijzonder en kunt U uiteraard niet om de perfecte dek-kracht heen.

Maar er is meer dan matte muurverf. Uniek in zijn soort, is bijvoorbeeld de zijdematte muurverf. Oersterk en zelfs toepasbaar achter het gasfornuis. U kunt de muurverf met een zachte boender afnemen, zonder dat er enige beschadiging optreed. Tot slot is er ook een krijtverf wat een bijzonder poederachtige authentieke uitstraling aan de muren geeft. Pure Krijtverf is een waterverdunbare kalkmatte krijtverf voor op de muur. Deze verf is zeer reinigbaar zonder beschadiging van het verf.  Pure krijtverf heeft een bijzonder hoge dekkingsvermogen met een prachtig eindresultaat. deze verf is eenvoudig te verwerken met een roller of een blokkwast. voor een authentieke uitstraling zetten we de eerste laag op met een roller na droging een tweede laag met een blokkwast.

Pure muurverf kalkmat is ideaal in ruimtes zoals een voorhal waar men de schoenen uittrekken, een trapopgang,  de kinderkamers of als men een hond heeft die zich uitschudt na een wandelbeurt in de regen. De verf is zeer goed afneembaar en heeft schrobklasse 1.

Gezien de prijs en kwaliteit van de Pure kalkmat muurverf ten opzichte van andere traditionele kalkverven is deze gunstig geprijsd. met onze mengmachine kunnen we bijna elke kleur voor U maken.

 

 

Extra grote kleurstalen

PURE heeft een uitgekiend assortiment eigen kleuren. Het unieke van deze kleuren is, dat U ze allemaal op A4 formaat kunt bekijken. U heeft hierdoor een veel beter beeld van de gekozen kleur en doordat de stalen met extra matte muurverf zijn afgewerkt, is een kleurafwijking ten opzichte van de kleurstaal uitgesloten. U kunt uiteraard de stalen mee naar huis nemen, om daar de kleur te kunnen beoordelen